آموزش هنر آشپزی با مدرک معتبر

دانلود پایان نامه

در مقاله پیش رو شما را با علم و یا بهتر است بگوییم هنر آشپزی آشنا خواهیم کرد و به معرفی سرآشپز مهدی حصاری منش و گروه سرآشپزان آسیا خواهیم پرداخت. همچنین علاقمندان به هنر آشپزی می توانند با شرکت در دوره ی آموزش آشپزی مهارت خود را افزایش دهند.

آشنایی با علم و هنر آشپزی

در قرن های اخیر با شناساندن علم آشپزی از طریق اساتید و بزرگانی همچون آگوست اسکوفیر ( پدر علم نوین آشپزی ) به جهانیان و آموزش فنون و رموز آشپزی اهمیت بیشتری به یادگیری آکادمیک آشپزی در جهان داده شده است که آن را به یکی از مشاغل مهارتی و پردرآمد تبدیل کرده است.

همانطور که می دانید آموزش نقش بسیار مهمی در رشد و اعتلای بشریت در تمام ادوار تاریخ داشته است، در این عصر کنونی نیز با پیشرفت تمام علوم، علم آشپزی نیز جان تازه ای گرفته است. دلیل اینکه آشپزی را یک علم می نامیم ، این است که  با سلامت انسان رابطه ای مستقیم دارد یک سرآشپز یا یک آشپز می توانند غذایی طبخ کند که شخص با میل نمودن آن غذا، نه تنها بتواند احساس سیری کند بلکه تاثیر بسزایی در سلامت فیزیکی و روانی شخص نیز داشته باشد، کما اینکه بسیاری از بزرگان و دانشمندان ما نیزهمچون ابوعلی سینا و افلاطون در بسیاری از کتب خود در مورد این موضوع مطالب بسیاری ذکر نموده اند.

  • روش پخت و آماده سازی انواع غذاهای معروف کشور های غربی
  • روش پخت و آماده سازی انواع غذاهای معروف کشور های شرقی
  • روش پخت و آماده سازی انواع غذاهای معروف کشور های شرق آسیا
  • تهیه انواع عصاره ها
مطلب مرتبط :   مقاله مورد معامله و دیدگاه فقهی

 

 

آشپزان و سرآشپزان در طیف گسترده ای از محیط‌ ها استخدام می شوند: رستوران ها، هتل ها، مراکز خدمات عمومی، بیمارستان  ها، مراکز آموزشی و حتی موسسات تحقیقاتی.

برای این موسسه ها و سازمان ها مهارت آشپزی، تجربه موفق و مدرک مرتبط رسمی با آشپزی (نظیر دوره های آموزشی معتبر بین المللی) بسیار مهم تر از تحصیلات دانشگاهی است ولی با تحصیلات و آموزش، فرد می تواند با طیف بیشتری از غذاها آشنا شود و مهم تر از آن، فرهنگ حاکم بر محیط های حرفه ای تر را تجربه کند. برای آنکه با ابعاد این موضوع آشنا شویم باید تذکر نماییم که بعنوان مثال در شهر ۳ میلیون نفره تورنتو واقع در کانادا بیش از ۹۰۰۰ رستوران و ۱۲۰ هتل وجود دارد که متقاضی شمار زیادی آشپز هستند. تعداد این موارد در برخی شهرها از این آمار نیز فراتر است.

برخی از سرآشپزها پس از کسب شهرت به تاسیس رستوران خاص خویش اقدام می کنند تا از طریق خود فرمایی و راه اندازی رستوران و کار آفرینی درآمد بیشتری کسب کنند. اکنون در مناطق قدیمی تر در تورنتو تعداد بسیار زیادی رستوران های خیلی کوچک ولی با کیفیت غذایی بالا وجود دارند که به صورت خانوادگی اداره می شوند و هر شب (مهم نیست چندمین شب هفته در کدامین ماه سال باشد) پر از مشتری هایی هستند که آنجا را مکانی دنج برای دیدار با رفقا می دانند.

منبع: https://bestasianchefs.com